«Ηλέκτρα»: Πήγαμε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ1
Στον τρίτο κύκλο που αναμένεται τον Σεπτέμβριο, η κεντρική ηρωίδα ζητά τη λύτρωση και την ελευθερία μακριά από τους άντρες που την πλήγωσαν!
Φουλ γυρισμάτων σε Αττική και Καλαμάτα επικρατεί αυτές τις μέρες για το σίριαλ της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα». Στα νέα επεισόδια που έρχονται το φθινόπωρο, η Ηλέκτρα αρχίζει ένα ταξίδι από τα σκοτεινά δεσμά της φυλακής προς την αληθινή ελευθερία. Όχι μια ελευθερία που της προσφέρεται από έναν έρωτα ή έναν άντρα, αλλά αυτή που γεννιέται από την εσωτερική της ανάγκη για αυτονομία. Αποφασισμένη να αποτινάξει το φορτίο του παρελθόντος, αγωνίζεται να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, καθαρή, δυνατή και λυτρωμένη.
Νέα πρόσωπα
Στο ερωτικό τρίγωνο Παύλος - Ηλέκτρα - Νεφέλη, ένα καινούριο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του φέρνοντας ανατροπές. Η στιγμή της κρίσης για τον Παύλο έχει πλέον φτάσει: πρέπει να αποφασίσει οριστικά ποιον δρόμο και ποια γυναίκα θα επιλέξει. Στον τρίτο κύκλο, οι εξελίξεις κορυφώνονται, με τέσσερα νέα πρόσωπα - κλειδιά (Ιωσήφ Πολυζωίδης, Δημήτρης Σέρφας, Τάσος Τζιβίσκος, Πάνος Τζίνος) να προστίθενται στο καστ και την πλοκή να παίρνει απρόβλεπτες τροπές.
«3,2,1, πάμε!»
Τα γυρίσματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ανάμεσα σε τεχνικές προετοιμασίες, χαμόγελα, πειράγματα και στιγμές εγρήγορσης λίγο πριν από το «3,2,1, πάμε!», το συνεργείο και οι ηθοποιοί δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.
Η σκηνοθέτρια Βίκυ Μανώλη καθοδηγεί την παραγωγή σε ένα συναρπαστικό κεφάλαιο της ιστορίας, που υπογράφουν σεναριακά η Μαντώ Αρβανίτη και ο Θωμάς Τσαμπάνης και βασίζεται σε ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη. Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται και τη φετινή σεζόν σε διάφορες τοποθεσίες της Αττικής, όπως Μαρούσι, Σπάτα, Παιανία, Κερατέα και Λαύριο, καθώς και στη γραφική Καρδαμύλη, που αποτυπώνει αυθεντικά την ατμόσφαιρα της Αρσινόης και την αισθητική της εποχής.